SERVICIUL GARDA DE CORP

Compania de paza si protectie ALLY GUARD SERVICES, departamentul de protectie V.I.P, ofera acest serviciu persoanelor fizice cat si juridice cu cetatenie romana sau straina in baza legii 333/2003 art 20(5).
Acest serviciu este asigurat de unul sau mai multi bodyguarzi, actuali sau fosti sportivi de performanta, care periodic sustin stagi de pregatire in sistem de autoaparare KRAV MAGA cu diferiti maestri, unde sunt instruiti cum sa faca fata oricarei situatii in caz de atac armat / nearmat sau diferselor situatii periculoase provocate de natura sau de omaneni..
Acestia sunt buni conducatori auto, cunoscatori ai diferitelor tipuri de armament si vorbitori de limba engleza.
Au o constitutie atletica si un comportament placut si civilizat.
Clientii ALLY GUARD SERVICES care beneficiaza de serviciului de garda de corp, pot inchiria masini de teren sau de tip limuzina la preturi promotionale, pe orice perioada.

SERVICIUL GARDARE DE CORP se desfasoara in baza legii 333/2003 si consta in urmatoarele:
>> Protejarea persoanei aflate sub serviciul de paza, a vietii acesteia, cat si integritatii corporale.
>> Indepartarea oricarui obstacol de natura sa dauneze sanatatii persoanei aflate sub serviciul de paza.
>> Protejarea persoanei aflate sub serviciul de paza in timpul transportului.

OBLIGATIILE GARZII  DE CORP

Distinct fata de obligatiile unui agent de paza, garda de corp, conform legii 333/2003, art. 50, mai are si alte sarcini de indeplinit, cum ar fii:

>> Să apere persoana căreia îi asigură serviciul de paza împotriva unor atacuri de orice fel care pun în pericol viaţa, integritatea corporală, sănătatea sau bunurile si valorile acesteia.
>> Sa asigure primul ajutor in caz ca persoana aflata sub serviciul de paza este ranita.
>> Să intervina si să opreasca ori sa  imobilizeze, in timp util, persoanele care au săvârşit fapte de natură sa puna în pericol viaţa, integritatea corporală, sănătatea sau bunurile si valorile persoanei aflate sub serviciul de paza şi să le predea la cea mai apropiată sectie de poliţie, fără sa uite obligatile garzi de corp, s-au sa abandoneze persoana aflata sub serviciul de paza.
>> Să nu execute, la cererea persoanei aflata sub serviciul de paza, activităţi care depăşesc limita atribuţiilor sale legale.
>> Să coopereze cu autorităţile statului care au atribuţii în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale.

 

Pentru informatii si consultanta:

Mobil: 0724 661 963contact
E-mail: office @ allyguard.ro

sau Click aici

mouseover