Paza institutii de invatamant

Paza cu caini

ALLY GUARD SERVICES

Suntem o companie tanara, in plina dezvoltare cu vointa si dorinta de a aduce ceva nou in materie de paza si protectie pe piata romaneasca.
Scopul companiei noastre este sa asigure pacea, linistea si siguranta de care avem nevoie toti, zi de zi, sa contribuie activ la crearea unei lumi mai bune si a unui climat in care sa simtim ca cineva are grija de noi. Oriunde... Acasa, la serviciu, pe strada, in parc, in magazine.

Colelectivul companiei noastre este format din oameni cu o etica deoasebita, cu orientare pro umana si pro comunitara si nu in ultimul rand cu o sensibilitate umana caracteristica, ceea ce face din noi niste prieteni si nu niste gardieni educati doar sa loveasca.

Prin insasi definitia companiei noastre, avem menirea sa aparam sanatatea, integritatea si viata omului, a bunurilor si valorilor acestuia, indiferent ca este vorba de femei, copii, barbati si indiferent de orientarea politica, sexuala sau religioasa a acestora.

Multumim tuturor pentru incredere ce ni se acorda si va asiguram ca vom face totul pentru a va simti in siguranta si nu veti regreta ca ati apelat la serviciile ALLY GUARD SERVICES

Dece sa alegi ALLY GUARD SERVICES

>> Agentii de paza ALLY GUARD SERVICES sunt selectionati pe baza de concurs si foarte bine instruiti tactic, pregatiti fizic si cu experienta in domeniu.
>> Detin atestat eliberat de politie, certificat de calificare profesionala şi avizului politiei pentru port arma unde este cazul.
>> Au o constitutie atletica, aspect fizic placut, comunica respectuos, au un comportament civilizat si o orientare pro umana si civica.
>> Sunt cunoscatori de limbi straine, buni conducatori auto,si apti sa faca fata oricarei situatii dificile.


 

Pentru informatii si consultanta:

Mobil: 0724 661 963contact
E-mail: office @ allyguard.ro

sau Click aici

mouseover