SISTEME DE ALARMA

Acest serviciu este destinat tuturor persoanelor, atat fizice cat si juridice, pentru protectia bunurilor si valorilor dumneavoastra aflate in propilul domiciliu sau sediu. ALLY GUARD SERVICES va pune la dispozitie sisteme de alarma la preturi promotionale, oferindu-va astfel posibilitatea de a evita sa ajungeti unul din cazurile mediatizate de violari de domiciliu, furturi, atacuri, distrugeri de bunuri si valori si chiar crime.
In urma unui evaluari facute de analistii ALLY GUARD SERVICES s-a constatat ca :
>> In proportie de 60% din infractiunile de jaf, talharie, violare de domiciliu si altele, sunt victime persoanele cu o varsta inaintata, pensionari, care oricat ar dori, nu mai au capacitatea de autoaparare si spiritul de vigilenta necesare.
>> In proportie de 30% din aceleasi infractiuni sunt victime: casele de schimb valutar si amanet, pariuri sportive, banci si societatile comerciale unde se stie ca exista incasari zilnice substantiale.
>> In proportie de 10% din aceleasi infractiuni sunt victime femeile si copiii aflati singuri in domiciliu.
In toate aceste cazuri din 5 infractiuni 4 se soldeaza cu tentativa de omor sau vatamare corporala grava si una se soldeazacu deces prin lovire cu obiect contondent sau arma letala (alba sau de foc).
Noi, cei de la ALLY GUARD SERVICES, venim in sprijinul persoanelor in varsta sau aflate la pensie cu tarife extrem de mici, pentru a putea reduce la maxim aceste fenomene infractionale.

Persoanele interesate de achizitionarea un sistem de securitate pot alege din urmatoarele tipuri in functie de gradul de securitate dorit:

>> Sistem de securitate  antiefracţie: conţine o centrala de comanda, tastatura, comunicator GPRS / GSM, detectoare de prezenţa PIR, contacte magnetice pentru usi si ferestre, sirena interior sau exterior; acesta declanseaza alarma în mod automat, la detectarea unei prezenţe straine in zona aflata sub protectie.

>>
Sistem de securitate  de tip panica: conţine o centrala de comanda, tastatura, comunicator GPRS / GSM, buton sau  pedala de panica, sirena interior sau exterior; alarma este declansata manual, prin acţionarea butonului sau pedalei de panica de catre beneficiar la sezizarea unei situatii periculoase.

>> Sistem de securitate  antiincendiu: conţine o centrala de comanda, tastatura, comunicator GPRS / GSM, detector de fum / temperatura / gaz / monoxid de carbon, sirena interior sau exterior; alarma este declansata in mod automat la actionarea detectoarelor de catre factorii pentru care au fost conceputi (gaz, monozit de carbon, flacara, flama, temperatura ridicata).

Toate aceste sisteme, pot fi comandate pentru o estetica placuta, si in varianta wireless (fara cabluri).

Pentru a te putea simti cu adevarat in siguranta, pe langa aceste sisteme de securitate, exista posibilitatea de a beneficia si de un sistem de supraveghere video interior si / sau exterior, care are rolul de a stoca datele video (imagini in miscare) pe o perioada de timp limitata. La cerere, clientul poate beneficia si de serviciul de supraveghere de la distanta.


Numai apeland la  ALLY GUARD SERVICES beneficiezi de:

>> Consultanta gratuita in materie de riscuri de securitate 
>> Cele mai bune preturi la echipamente
>> Calitate deosebita a echipamentelor
>> Proiectare si instalare GRATUITA doar la serviciilel pe baza de abonament (monitorizare)
>> Service GRATUIT 12 luni pentru echipamente
>> Training si consultanţa  pentru utilizarea corecta a sistemului de securitate

Pentru informatii si consultanta:

Mobil: 0724 661 963contact
E-mail: office @ allyguard.ro

sau Click aici

mouseover